SUPERVISIE & LEERTHERAPIE

Supervisie
Supervisie is een van de meest zinvolle en leuke onderdelen van een opleiding. Je krijgt één-op-één toegespitste feedback op je functioneren, je wordt aangemoedigd maar ook geconfronteerd. In een supervisie leer je dingen die in cursussen nauwelijks aan bod komen en je hebt een ervaren vertrouwenspersoon waarmee je je twijfels en strubbelingen kunt bespreken. Zelf heb ik heel veel voldoening en plezier in het geven van supervisie aan collega's.

De supervisie is bedoeld voor iedereen die een supervisietraject moeten volgen voor een opleiding. Het is ook nuttig als je ergens in vastloopt of als je leren wilt hoe je cliënten nog beter de ruimte kunt bieden om zelf problemen op te lossen. Dat is vaak vooral inzicht krijgen in wat je moet afleren. Ook in supervisie speelt de MOL (Method of Levels) de hoofdrol.

Voor ervaren therapeuten kan een (kort) supervisietraject zinvol zijn, bijvoorbeeld als ze er zelf niet goed uitkomen of als ze bepaalde vaardigheden willen verdiepen.

Supervisie geef ik individueel in mijn werkruimte in Hengelo of op locatie.Beeldbellen is ook mogeljk.

Het tarief voor een supervisie-sessie van 45 minuten is € 98,-.

Het lidmaatschap van de VGCt heb ik per 8 maart 2019 beëindigd en ik bied geen door de VGCt erkende supervisie meer aan.

Leertherapie
Leertherapie met de Method of Levels: vrije ruimte! Moet je als onderdeel van je opleiding zelf in leertherapie? Of vind je het als hulpverlener prettig om zelf even een ervaren iemand als sparringpartner of klankbord te hebben? Dan is de MOL een uitstekende methode. Je bepaalt zelf elke sessie waarover jij wilt praten en je bepaalt ook zelf of en wanneer je een volgende afspraak wilt. Dat biedt 'vrije ruimte', zonder gehannes met diagnoses, leerdoelen, analyses, interpretaties, adviezen of oefeningen. Dit kan ook via beeldbellen.

Het tarief voor een leertherapie-sessie van 45 minuten is € 98,-

Het lidmaatschap van de VGCt heb ik per 8 maart 2019 beëindigd en ik bied geen door de VGCt erkende leertherapie meer aan.

Informatie en aanmelding
Contact en 074-2666090.

Betalingsvoorwaarden-NIP.pdf 

Werkwijze-huisregels-en-beroepskwalificaties.pdf 

Supervisie

Supervisieen leertherapie is leerzaam en inspirerend!

Supervisie gedragstherapeuten, gz-psychologen, psychiaters en psychotherapeuten

Driedaagse cursus Aandachtige gespreksvoering

Datum: maandag/dinsdag 7 en 8 okt. en terugkomdag op maandag 4 nov.
Plaats: De Brug in Bunnik.
Tijd: van 10 tot 16.30 uur met een uitgebreide lunch van 12.30-13.30 uur.
Kosten: € 785,-
Doelgroep: hulpverleners in de ggz en de sociale dienstverlening, coaches, begeleiders, mentoren, mediators etc.

Datum: dinsdag/woensdag 29 en 30 okt. en een terugkomdag op woensdag 20 nov.
Plaats: De Brug in Bunnik.
Tijd: van 10 tot 16.30 uur met een uitgebreide lunch van 12.30-13.30 uur.
Kosten: € 785,-
Doelgroep: mindfulness-trainers en yoga-docenten.

Tweemaandelijks stuur ik een nieuwsbrief met een instructieve tekst zoals je die in de rubriek Literatuur MOL kunt vinden. Wil je die ontvangen? Stuur dan je mailadres met de vermelding s.v.p. nieuwsbrief naar

info(_AT_)gerschurink.nl