SUPERVISIE & LEERTHERAPIE

Supervisie
Supervisie is een van de meest zinvolle en leuke onderdelen van een opleiding. Je krijgt één-op-één toegespitste feedback op je functioneren, je wordt aangemoedigd maar ook geconfronteerd. In een supervisie leer je dingen die in cursussen nauwelijks aan bod komen en je hebt een ervaren vertrouwenspersoon waarmee je je twijfels en stubbelingen kunt bespreken. Zelf heb ik heel veel voldoening en plezier in het geven van supervisie aan collega's.

De supervisie is bedoeld voor gedragstherapeuten, gz-psychologen in opleiding, psychiaters of psychotherapeuten die een supervisietraject moeten volgen voor hun opleiding.

Ook voor ervaren therapeuten kan een (kort) supervisietraject zinvol zijn, bijvoorbeeld als ze met een nieuwe doelgroep of methode willen gaan werken of als ze bepaalde vaardigheden willen verdiepen.

Supervisie geef ik individueel, in tweetallen of in groepen in mijn praktijk in Hengelo of op locatie. Bij individuele trajecten kunnen we van Skype of FaceTime gebruik maken.

Het tarief voor een supervisie-sessie van 45 minuten is € 115,-.

Het lidmaatschap van de VGCt heb ik per 8 maart 2019 beëindigd en ik bied geen door de VGCt erkende supervisie meer aan.

Leertherapie
Leertherapie met de Method of Levels: vrije ruimte! Moet je als onderdeel van je opleiding zelf in leertherapie? Of vind je het prettig om even een ervaren iemand als sparringpartner of klankbord te hebben? Dan is de MOL een uitstekende methode. Je bepaalt zelf elke sessie waarover jij wilt praten en je bepaalt ook zelf of en wanneer je een volgende afspraak wilt. Dat biedt 'vrije ruimte', zonder gehannes met diagnoses, leerdoelen, analyses, interpretaties, adviezen of oefeningen. Dit kan ook via Skype of FaceTime.

Het tarief voor een leertherapie-sessie van 45 minuten is € 115,

Het lidmaatschap van de VGCt heb ik per 8 maart 2019 beëindigd en ik bied geen door de VGCt erkende leertherapie meer aan.

Informatie en aanmelding
Contact en 074-2666090.

Betalingsvoorwaarden-NIP.pdf 

Werkwijze-huisregels-en-beroepskwalificaties.pdf 

Supervisie

Supervisieen leertherapie is leerzaam en inspirerend!

Supervisie gedragstherapeuten, gz-psychologen, psychiaters en psychotherapeuten

In voorbereiding: drie daagse cursus MOL in maandag, dinsdag en woensdag 23 t/m 25 sept. 2019. Locatie: Conferentiecentrum het Balkon in Vasse. Deze cursus is inclusief een driedaags all-in hotelarrangement. Nadere informatie volgt.

Tweemaandelijks stuur ik een nieuwsbrief met een instructieve tekst zoals je die in de rubriek Literatuur MOL kunt vinden. Wil je die ontvangen? Stuur dan je mailadres met de vermelding s.v.p. nieuwsbrief naar

info(_AT_)gerschurink.nl