Mindfulness in therapie, coaching en andere helpende gesprekken

Stopzetting van de mindfulnesstrainingen.

Ik ben minder gaan werken en ben ik gestopt met cursussen mindfulness. Kom een cursus Method of Levels volgen, de meest 'mindvolle' en respectvolle gespreksmethode die ik in mijn bijna 40-jarige loopbaan ben tegengekomen.

Lees wat twee ervaren mindfulness-trainers zeggen:

Ik kom graag naar cursussen van Ger omdat die een hoog nivo hebben, en omdat hij lesgeeft met humor, nuchterheid en in de nieuwste methodes. MOL is nog onbekend in Nederland - maar het is een mooie methode, verrassend effectief (en een voor moderne gedragstherapeuten ongebruikelijke aanpak en stijl). Het sluit ook goed aan bij mindfulness. Zelf heb ik verschillende eigen problemen ingebracht in de oefensessies met medecursisten en daar al veel vruchten ven geplukt ....
Hende Bauer, psychotherapeut, supervisor/leertherapeut VGCt en mindfulnesstrainer

Persoonlijk heeft het mij het een en ander opgeleverd; ik ben wat losser gekomen van al lang bestaande automatische patronen. Zeker het kunnen toepassen van MOL op mezelf vind ik een waardevolle toevoeging.
Bert Hoogstad, gz-psycholoog, supervisor/leertherapeut VGCt en docent mindfulness

Ervaringen_van_deelnemers_aan_de_cursus_MOL.pdf 

Mindfulness

In 2009 heb ik het boekje Mindfulness geschreven waarvan er inmiddels meer dan 29.000 exemplaren gedrukt zijn.

Samen met collega's Michiel van Vreeswijk en Jenny Broersen schreef ik Mindfulness en Schematherapie dat inmiddels ook in het Duits en Engels vertaald is.

Brightmind; een perfecte meditatietraining

Cursuslokatie de Witte Huisjes

Conferentiecentrum Het Balkon

Driedaagse cursus Method of Levels in Bunnik is op 24/25 sept. en 15 okt. 2019Tweemaandelijks stuur ik een nieuwsbrief met een instructieve tekst zoals je die in de rubriek Literatuur MOL kunt vinden. Wil je die ontvangen? Stuur dan je mailadres met de vermelding s.v.p. nieuwsbrief naar

info(_AT_)gerschurink.nl